Bardufossamling med 99-00 gruppa 19.-21.november

Post date: Nov 25, 2010 9:58:16 PM

34 barn og 14 voksne var i helga på Bardufosstun på skisamling. Og for en samling!Etter middag fredag tok vi en innenøkt med spenst styrke og hurtighet før de fleste forsatte med fotball og kanonball. Lørdag morgen startet med en tidlig skøyteøkt på halvannen time, og ikke før matpakken var oppspist var det klart for økt nummer to- en time klassisk trening. Derfra bar det rett til Polarbadet, hvor man rakk en to timers batalje før hjemmelagde kjøttkaker sto på middagsbordet. Trodde vi ungene etter dette skulle sovne tok vi feil; gymsalen og gangene var hyppig i bruk til ulike aktiviteter utover kvelden. Søndag tok vi en ny klassisk økt som ble avsluttet med nøttestafett- denne gangen med twist som skulle sankes! Det var en lett sliten gjeng som bussjåfør Yngve tok trygt tilbake til Tromsø utpå søndagen.

Når vi satser på en slik samling er det fordi vi tror det gjør utøverne mer sammensveiset, det gir oss mulighet til å bli kjent med og lære utøverne bedre skimestring på kort tid, slik at gruppa blir likere i ferdigheter. Gjennom gode turer til oppvarming og lekbaserte øvelser får ungene gått masse ski- ofte med full innsats- og hatt mye moro i tillegg.

Vi fikk en fin tur takket være en flott gjeng utøvere, god hjelp fra foreldre og et flott sted for en slik samling. Det var bare utrolig bra. Vi gleder oss allerede til neste år!!

Takk til skiklubben som sponser utøverne med deler av samlinga!! Vi vil straks legge ut bilder fra turen!