Fellesopplegg KM Harstad

Post date: Jan 4, 2013 12:56:08 PM

Del 1 av KM arrangeres i år av Medkila Skilag i Folkeparken i Harstad 2. og 3. februar. Lørdag er det individuelle renn i klassisk stil, mens det søndag er stafetter. KM arrangeres for klassene 13 år og eldre. I tillegg er det egne klasser for 11 og 12 år, men disse kjemper ikke om KM-titler.

 KM er en av konkurransene som TSKL prioriterer i løpet av vinteren, og tilrettelegger for løperne gjennom organisering av reise, opphold og økonomisk støtte. Til KM er det allerede reservert hotell i Harstad, og dersom behov vurderer vi også å leie buss til transport. For å kunne planlegge dette trenger vi derfor snarlig tilbakemelding fra løperne om hvem som skal delta på mesterskapet, samt behov for overnatting og transport, samt om foreldre/foresatte skal være med/trenger overnatting. De som planlegger å dra på KM ber vi derfor om å registrere informasjon i skjemaet. Frist for registrering er 9. januar.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEVERjVoUEgyQzQ0UFVMaFZrRjRmWGc6MQ 

NB! Dette er ikke påmelding til rennet, det må dere gjøre via minidrett (https://minidrett.nif.no/Event/Index/279104#279104-011).

Påmelding av stafettlag ordner klubben basert på antall påmeldte. 

I tillegg til at klubben dekker startkontingent vil vi også dekke en liten andel av hotelloppholdet for de som følger klubbens opplegg, oppholdet vil koste ca 830 pr person for 2 døgn.

I denne prisen er utgifter til lunsj og middag ikke dekket. Pris for transport vil vi komme tilbake til dersom vi organiserer buss.

Klubben vil ha et eget smøreteam, men detaljer rundt dette er ikke avklart ennå.

Link til renninnbydelse, Medkila Skilag: https://docs.google.com/file/d/0Bw5VyjPn_cpsUVgzQmlWZGN3Mk0/edit?pli=1