NNM Bronsje til Edvin Frost

Post date: Mar 20, 2011 9:42:21 PM

Vår utegående reporter Øyvind Ravna fikk et intervju med Edvin etter fredagens klassisk løp.

-Ett sekund fra 2. plass! Vi benytter anledningen til å gratulere en andpusten, men svært glad Edvin Kristoffer Frost rett etter at han går i mål til bronseplass i klassen gutter 16 år.          

Overrasket? – Ja, dette e mye bedre enn æ hadde turt å håpe på, sier Edvin samtidig som han spør om å få telefonen. – Det ble tredjeplass! I andre enden kan jeg så vidt høre summinga fra en like overrasket pappa Steinar Frost.

En stund så det faktisk ut til at Edvin skulle gå helt til topps; i Lerøysvingen hadde han beste passeringstid. Visste du det? – Ja; at andreplassen røk med et lite sekund skyldtes ikke sekunderinga, den var utmerket. Samme med skian. Det lille sekundet tar uansett ikke bort noe av gleden over bronseplassen. – Æ e bare kjempeglad, i fjord fikk æ ikke gått NNM på grunn av sykdom, og i vinter måtte æ stå over KM. Heller ikke på HL gikk helt bra. Så dette e langt over det æ turte å håpe på. Det e første gang æ e på pallen i et så stort renn.

Er dagens plassering et resultat av målbevisst trening? – Ja, god og mye trening. Og en god dag. Ditt gjennombrudd som skiløper? – Ja, absolutt, tidligere har jeg ikke engang hatt en individuell pallplass i KM. Og resultatet til Edvin er virkelig bra; han la bak seg konkurrenter han tidligere bar har drømt om å slå slik som Audun Erikstad fra Vadsø.