TSKL hevdet seg i VM for veteraner i Asagio

Post date: Mar 5, 2013 2:07:36 PM

Kjell Johnsen, trener i TSKL sin veterangruppe, har deltatt i Masters World Cup 2013 i Asagio. Arrangementet er et VM for veteraner og har over 1000 deltakere fra 30 land. Norge var totalt representert med ca. 30 deltakere.

Kjell Johnsen hevdet seg meget godt i sin klasse (m65-70). – Jeg valgte klassisk stilart i mine løp og det var over 40 deltakere i klassen, vinneren fra Finland slo meg i alle løp unntatt stafetten. I stafetten staket jeg og da var det mulig å slå Piirainen fra Finland som også gikk 1. etappe.  Veterangruppen har fokusert spesielt på staketeknikk på sesongens treningsøkter, og det ga resultater i Asagio uttaler Kjell avslutningsvis.

Flere kjente navn deltok, blant annet Rotchev og Garanin som har vunnet Vasaloppet. Kjell fikk henholdsvis 2. plass på 10 km fellestart klassisk, 2. plass 15 km fellestart klassisk og 3. plass på 30 km. Vel blåst!

Veterangruppa har treninger på tirsdager kl.19.00-21.00 ved skistadion (ute fra 19-20 og styrketrening fra 20-21), og lørdager fra kl.14.00 -16.00 med også oppmøte på skistadion.