Frivillighetens torg

Post date: Sep 10, 2014 3:09:24 PM

Lørdag 13. september (Kl 11-14) arrangeres Frivillighetens torg og uke for andre gang i Tromsø sentrum. Over 40 lag og foreninger har meldt seg på, og over 300 frivillige stiller opp for å vise fram sin aktivitet og for å drive rekruttering av nye medlemmer. TSKL kommer til å ha «stand» ved Gjensidigegården i Storgata.

Det blir hoppbakke fra Tromsø hoppklubb, Undervannsklubben stiller med dykkere i en stor vannbeholder, Skytterklubben stiller med laserskyting, Arctandria kommer med en 5 meter stor nordlandbåt, Krokenrevyen stiller med band og revy, Sandessund blandakor med korsang, Barnefilmklubben med animasjonsfilm laget av barn samt mye, mye mer.

 

Og fra scenen i Storgata blir det både linedanse fra TUIL, og Zumba fra Tromsø gymnastikklag samt kampsport fra Tromsø kamsportsenter m.m.

 

Målet med dagen er å sette fokus på grasrotfrivilligheten. Alle de som gjør en fantastisk jobb uke etter uke år etter år for å drifte meningsfulle aktiviteter. Disse aktivitetene skaper nettverk og tillit mellom folk og gjør at Tromsø by er en trivelig by å bo i, sier prosjektleder Kari Lydersen. Hun har tatt initiativ til dette arrangementet gjennom prosjektet Bolyst gjennom ildsjeler. Samarbeidspartnere for arrangementet er Tromsø kommune, Troms barne- og ungdomsråd samt Tromsø idrettsråd.

 

For mer info: http://www.tromso.kommune.no/frivillighetens-uke-og-torg.325922.no.html

 

Her er facebooksiden for dagen: https://www.facebook.com/frivillighetensuke