Husk: Påmelding til fellesopplegg KM del 2 i Harstad- påmeldingsfrist 10. februar

Post date: Jan 27, 2015 8:56:43 AM

Linken nederst fører til skjema for påmelding til overnatting og smøreservice ifm. KM del 2 på Kilbotn skistadion like sør for Harstad. Påmeldingsfristen er 10. februar. Hovedreiseleder vil være Terje Pedersen.

Husk å melde dere på til rennene før fristen 18.02 kl. 23.59. Invitasjonen fra Medkila skilag finnes også vedlagt.

Overnatting:

Klubben har leid Sørvik skole for overnatting og i tillegg rom på Thon Hotell i Harstad sentrum. Sørvik skole ligger 6 km fra arenaen, motsatt vei av Harstad sentrum. Avstand fra arenaen inn til sentrum er 13 km.  Vi har plass til ca. 30 personer på skolen. På hotellet har vi kapasitet til 24 stk. fordelt på dobbeltrom, 3-manns- og 4-mannsrom.

Priser overnatting:

Overnatting på skolen vil være svært rimelig, men avhengig av antallet som overnatter på skolen. Anslagsvis vil prisen være under NOK 50 per natt.

Våre priser på hotellet, inkl. frokost er NOK 795, 995 og 1195 per natt for henholdsvis dobbelt, 3-manns- og 4-mannsrom.

Smøreservice:

De som ønsker å benytte seg av smøreservice fyller inn antall par som skal smøres. Smøring av ski vil i hovedsak foregå på Sørvik skole. Feste (utenom grunning) og eventuell justering av glid vil skje på arenaen. Husk at det er to dager, og dersom ett par ønskes preppet to ganger skal det bestilles 2 ganger smøring av ski. Grunnprepping gjøres hjemme. Nærmere info om dette legges ut noen dager før rennhelgen. De som bare ønsker hjelp med feste trenger ikke bestille dette.

Pris smøreservice:

Per par utøvere klasser under 15 år: NOK 100,-

Per par utøvere i klasser f.o.m. 15 år: NOK 200,-

https://response.questback.com/norgesskiforbund/dsafs5ie1l/