Velkommen til allsidig skiglede i Grønnåsen lørdag 14. April!

Post date: Apr 8, 2018 7:04:17 PM

Er du mellom 5 og 13 år og interessert i ski? Da har vi et tilbud til deg hvor du kan få prøvd deg på nye aktiviteter utenom det du vanligvis driver med. Vi har satt i sammen et program hvor du kan få prøve både slalåm, langrenn og hopp under kyndig veiledning. Du kan prøve én eller flere av disse aktivitetene. Alle få premie. Det legges ikke opp til å bruke spesialisert skiutstyr. Ta med deg de vanlige skiene du bruker til å gå på. Når det kommer til hopp har vi egne ski med NNN-binding som du kan låne. Ski er morsomt, særlig når du oppdager alt det forskjellige det går an å gjøre!Det blir gratis servering av saft, pølser og kaffe i Klubbhuset til hoppklubben.Premieutdeling skjer i klubbhusetPraktisk informasjon: - Tid: Lørdag 14. april fra KL 1100 -1330

- Sted: Hoppbakkene i Grønnåsen.

Adkomst: Gå gjerne lysløypa til hoppbakkene. Du kan også ta buss til Ekrehagen skole og gå inn til hoppbakkene derfra. Det er et begrenset antall parkeringsplasser ved Ekrehagen skole. Du kan også parkere på universitetsområdet.

Det er gratis å delta og ingen forhåndspåmelding. Påmelding skjer ved oppmøte i klubbhuset til hoppklubben. Alle deltakerne får startnummer.

Bli med da vel!

Arrangører:

Tromsø slalåmklubb

Kvaløya skilag

Tromsø skiklub hopp

Tromsø skiklubb langrenn

Sponset av:

Sparebanken Nord Norge

DNB