2012-2013 gruppa (9-10 år)

Velkommen til skitrening for barn født i 2012 og 2013. På skitreningene til Tromsø skiklubb langrenn ønsker vi å lære barna å bli glade i å gå på ski gjennom allsidig trening på barmark og snø.

Skitrening i Tromsø skiklubb langrenn skal være gøy! Treningene består i hovedsak av lek/skilek og allsidige spenst, hurtighet og koordinasjonsøvelser som barna liker. Gjennom skilek øves barna på balanse, tyngdeoverføring, utholdenhet og spenst uten at vi ensidig fokuserer på teknikk på trening. Barna skal føle mestring og forhåpentligvis få en interesse for ski for livet!

Treningene foregår på barmark med joggesko før snøen kommer og endelig på snø med ski på beina - når snøen kommer.

Ta kontakt med trener for å la barnet ditt prøve seg på skitrening.

På nyåret deltar mange av barna også på onsdagsrenn i regi av skiklubbene i Tromsø. Disse rennene foregår i Tromsdalen, på Tromsø skistadion og på Storelva skistadion. Det er opp til den enkelte familie å avgjøre om en ønsker å delta på onsdagsrennene - og om en går med eller uten tid. Mange av barna deltar også på sonerenn i løpet av vinteren. Deltakelse på sonerenn er gratis for medlemmer i skiklubben.


Treningstider

Mandag kl. 1800-1915. Treningene starter opp ca 1. november 2021

Spondgruppe

https://group.spond.com/SNBTX


Trenere

Runar Johansen, post@runarjohansen.no, tlf 90985023

Knut Øyvind Johansen, kojohansen@gmail.com, tlf: 45429351Tromsø Skiklubb Langrenn ønsker barn og unge i Tromsø velkommen til skitrening sammen med oss. Husk også å melde barnet inn i klubben - familiemedlemskap lønner seg ved to barn. Innmelding gjøres via minidrett.no.