Skileikgruppa (2014 - 2015)

Skileikgruppa er for barn født i 2014-2015. Gjennom allsidig lek og moro får barna trent opp ski- og basisferdigheter, blir kjent med hverandre og legger grunnlaget for skiglede livet ut!

Fram til snøen kommer har vi barmarkstrening med utgangspunkt i området ved Tromsø skistadion eller Charlottenlund. Informasjon gis i Spond-gruppa der nye medlemmer legges til.

Vi trener og leker med allsidige spenst-, hurtighets- og koordinasjonsøvelser som barna liker. Skitrening skal være gøy - også på barmark! Gjennom skileiktreningene øves barna på balanse, tyngdeoverføring, utholdenhet og spenst uten at vi ensidig fokuserer på teknikk på trening.

Vi ønsker at foreldrene i utgangspunktet er tilstede på treningene og at noen er med som hjelpere på de ulike aktivitetene ved behov. Skikretsen tilbyr også trenerkurs for foreldre som har lyst til å bidra som trenere.

Vi tar opp barn på skileikgruppa gjennom hele høsten og vinteren. For innmelding se lenke til venstre "Bli medlem".

Ta kontakt med trener om du her interessert i at ditt barn kan prøve seg på skileikgruppa. Velkommen!

Treningstider

Vi har trening mandag kl. 1800-1900. Treningene starter opp ca 1. november 2021.

Spond

Trener

Ta kontakt med sportslig leder Hans Thomas Brox for mer informasjon om oppstart høsten 2021. broxhansthomas@gmail.com, tlf 41461772

Renn

På nyåret deltar mange av barna også på onsdagsrenn i regi av skiklubbene i Tromsø. Disse rennene foregår i Tromsdalen, på Tromsø skistadion og på Storelva skistadion. Det er opp til den enkelte familie å avgjøre om en ønsker å delta på onsdagsrennene - og om en går med eller uten tid. Mange av barna deltar også på 2-3 sonerenn i løpet av vinteren. Sonerenn er åpent for barn f.o.m det året de fyller åtte år. Noen ganger arrangeres det renn for mindre barn i forkant av sonerennet.

De som skal være med i treningsgruppen og som ikke allerede er medlem i klubben skal meldes inn som medlem på minidrett.no. Det anbefales familiemedlemskap om familien har to eller flere barn i klubben.