Skileikgruppa (2014 - 2015)

Skileikgruppa er for barn født i 2014-2015. Gjennom allsidig lek og aktivitet får barna trent opp ski- og basisferdigheter. Barna blir kjent med hverandre og legger grunnlaget for skiglede livet ut!

Gjennom skileiktreningene øves barna på balanse, motorikk, tyngdeoverføring, utholdenhet og spenst gjennom lek og morsomme aktiviteter.

Vi leker mye uten staver og barna trenger kun et par ski på skileik. Smørefrie ski anbefales ikke da de egner seg dårlig for å skøyte.

Vi ønsker at foreldrene i utgangspunktet er tilstede på treningene og at noen er med som hjelpere på de ulike aktivitetene ved behov. Skikretsen tilbyr også trenerkurs for foreldre som har lyst til å bidra som trenere.

Vi tar opp barn på skileikgruppa gjennom hele høsten og vinteren. For innmelding se lenke til venstre "Bli medlem".

Ta kontakt med trener om du her interessert i at ditt barn kan prøve seg på skileikgruppa, eller bare møt opp en mandag. Velkommen!

Treningstider

Hver mandag gjennom hele vinteren kl. 1800-1900 på skistadion, Templarheimen.

Spond

Trener

Ta kontakt med sportslig leder Hans Thomas Brox broxhansthomas@gmail.com, tlf 41461772

Renn

På nyåret deltar mange av barna også på onsdagsrenn i regi av skiklubbene i Tromsø. Disse rennene foregår i Tromsdalen, på Tromsø skistadion og på Storelva skistadion. Det er opp til den enkelte familie å avgjøre om en ønsker å delta på onsdagsrennene - og om en går med eller uten tid. Mange av barna deltar også på 2-3 sonerenn i løpet av vinteren. Sonerenn er åpent for barn f.o.m det året de fyller åtte år. Noen ganger arrangeres det renn for mindre barn i forkant av sonerennet.

De som skal være med i treningsgruppen og som ikke allerede er medlem i klubben skal meldes inn som medlem på minidrett.no. Det anbefales familiemedlemskap om familien har to eller flere barn i klubben.